Rólunk, célunk

VitaMAG-képzések

A VitaMAG-képzések elsődleges célja, hogy segítse a kis -és nagy diákokat a román és angol nyelvek elsajátításában, matematikából pedig próbálja ezt a mumus tantárgyat közelebb vinni hozzuk. Feladatunknak tekintjük, hogy a nálunk tanuló gyerekek hasznos ismeretek birtokába jussanak, amelyeket bátran tudnak alkalmazni a hétköznapokban is.
Foglalkozásainkat mindig személyre szabjuk, ezért első lépésként felmérjük a jelentkezők tudását, majd az ismeretszintek alapján alakítjuk ki a csoportokat.
Oktatási stratégiánkat folyamatosan újragondoljuk, hagyatkozva a gyerekek, a szülők és az oktatók visszajelzéseire. Örömmel tölt el bennünket, hogy a nálunk tanulók véleménye szerint munkásságunk legfontosabb hozadéka az, hogy nálunk a gyerekek más megítélésben részesülnek, mint iskolai közösségeikben, hiszen itt egy új csapat formálódik, ahová könnyebb a beilleszkedés.
Amit teszünk, azért tesszük, mert szeretünk gyerekekkel, fiatalokkal dolgozni, pozitív hozzáállással, megértő fülekkel fordulunk feléjük, érdekelnek gondjaik, örömeik, és minden találkozáskor arra törekszünk, hogy a megszerzett tudás mellett mosollyal és magabiztosan távozzanak.