VitaMAG közösség

Táborok

Vakáció! Táborozni de jóóóóóóó!

Vegyünk sok-sok élményt, adjunk hozzá egy jó adag angol és román nyelvű foglalkozást, legyen benne egy kis játék és csapatépítés, finom étkezések és kézműves-foglalkozások és meg is van a receptje egy sikeres nyári tábornak, melyet a Cetate Productions támogatásával szervezett meg a VitaMAG (Ilyés Krisztina és Sebestyén Renáta) most már negyedik alkalommal Zeteváralján, a Zetavár Panziónál.

Olvass tovább..
Karriermustra

Karriermustra 2021

A VitaMAG-Karriermustra első állomásának fantázia neve „Megvilágítás és látásmód”, ahol fények, beállítások, háttér, a kellő pillanat megragadása és még sok

Olvass tovább..
Karriermustra

VitaMAG Karrier

2019-ben partnereink, a Cetate Production és az ALT Technologies vezetősége támogatta az akkor még VitaMAG Karrier néven futó programunkat.

Olvass tovább..
Táborok

Táborozni jó!

Táborozni jó. Jó a tábor, ha szuper a csapat, kreatívak a foglalkozások, üde a környezet, jó az idő, finom az étel. A zeteváraljai Zetavár panziónál a VitaMAG által szervezett táborban ezt tette lehetővé a Cetate Production cég, amikor az idén harmadjára támogatta a VitaMAG-os, valamint saját alkalmazottainak a gyerekei számára a táborozást.

Olvass tovább..
Scroll to Top

Bejelentkezés

Amenyiben rendekezik fiókkal, kérjük jelentkezzen be!

Érdeklődési űrlap