Látogatás a 2HEAD Design – Grafikus tervezőstúdióba

A VitaMAG Karriermustra újabb állomása a 2HEAD Design & Creativity cég volt, ahol nagy szeretettel és nyitottsággal fogadtak minket a tulajdonosok.

Már rögtön az elején ceruzát is ragadtunk és a ránk leginkább jellemző tulajdonságainkat figyelmebe véve, a nevünk kezdőbetűivel terveztük a saját logónkat.

Utána a Discord platform felületén a midjourney segítségével, mesterséges intelligencia által is generáltunk logóvariációkat.

Látva, hogy mi született a kezeink között, egyetértek Gálfi Csabával, miszerint -idő, energia és a képzelet-, ami megszabja, hogy mi lesz a végeredmény.

Az idő gyorsan szaladt, mert nagyon jól éreztük magunkat.

Köszönjük szépen a felejthetetlen délutánt.

Megosztás:

Legutóbbi bejegyzések

Skill központ látogatás – karriermustra

Látogatásuk során Antal Árpád szakoktató megmutatta a gyerekeknek a helyes kézmosást, és kézfertőtlenítést, elmesélte, hogy miért van szükség erre a gyakorlati teremre, miért járnak ide az egyetemisták, megbeszélték, hogy hol van szükség ápolókra, majd előkerültek a gyerekek számára izgalmasabbnál izgalmasabb eszközök.

Tánckoreográfia – karriermustra

Felszabadító érzést, mozgást a ritmusra, csapatban létezést, ezeket tapasztalhatták meg azok a VitaMAG-os gyerekek, akik a Pillangó stúdióban Demeter Andreával  és Székely Ágnessel  találkoztak.

Nem gyerekdolog! Bullying iskoláskorban

A VitaMAG Szülőklub meghívására Dimén-Varga Tünde óvoda és iskolapszichológus részletesen vázolta a bántalmazás folyamatában résztvevők szerepét, hangsúlyozta, hogy a bántalmazóra is áldozatként kell tekinteni. Ugyanakkor kihangsúlyozta a szemlélődők jelenlétének, és a szülők szerepének a fontosságát. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolat