Modern korunk betegsége: az allergiák – Dr. Albert Kinga előadásában

A nyelvek elsajátításának elősegítését célzó múhelydélutánunk olyan hangulatban telt, hogy több szülő úgy nyilatkozott, hogy a mi szervezésünkben bármilyen előadást meghallgatna. Ilyen buzdítás után több érdekes téma és előadó személye is megvitatásra került. Ekkor született meg a következő szülőklubos előadásunk ötlete: Modern korunk betegsége: az allegiák.

Kellemes, ugyanakkor informatív és szemetfelnyító délutánt töltöttünk el Dr. Albert Kinga társaságában, aki a sepsiszentgyörgyi Albert Optimun Medicals központ képviselőjeként örömmel vállalta a felkérést.

A doktornő számos praktikus tanácsot is megosztott az előadás során. Ugyanakkor hallottunk az allergiával kapcsolatos városi legendákról is, valamint olyan reményt keltő lehetőségeket is megismerhettünk, amelyek hasznosnak bizonyulnak az allergiás megbetegedésekkel küszködők számára.

Megosztás:

Legutóbbi bejegyzések

Skill központ látogatás – karriermustra

Látogatásuk során Antal Árpád szakoktató megmutatta a gyerekeknek a helyes kézmosást, és kézfertőtlenítést, elmesélte, hogy miért van szükség erre a gyakorlati teremre, miért járnak ide az egyetemisták, megbeszélték, hogy hol van szükség ápolókra, majd előkerültek a gyerekek számára izgalmasabbnál izgalmasabb eszközök.

Tánckoreográfia – karriermustra

Felszabadító érzést, mozgást a ritmusra, csapatban létezést, ezeket tapasztalhatták meg azok a VitaMAG-os gyerekek, akik a Pillangó stúdióban Demeter Andreával  és Székely Ágnessel  találkoztak.

Nem gyerekdolog! Bullying iskoláskorban

A VitaMAG Szülőklub meghívására Dimén-Varga Tünde óvoda és iskolapszichológus részletesen vázolta a bántalmazás folyamatában résztvevők szerepét, hangsúlyozta, hogy a bántalmazóra is áldozatként kell tekinteni. Ugyanakkor kihangsúlyozta a szemlélődők jelenlétének, és a szülők szerepének a fontosságát. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolat