,

Orvosi egyetem felvételi felkészítő

A képzés célja a jelentkezők felkészítése az orvosi egyetemekre való felvételi vizsgára. Célcsoportunk a XI-XII-es egészségügyi szakokra felvételiző diákok, akik hivatásukként az orvosi, fogorvosi, asszisztensi és fogtechnikusi szakmát választanák.
A tananyag a felvételihez szükséges könyvészet alapján tevődik össze (Barbara Krumhardt, I. Edward Alcamo „Az ember anatómiája és élettana – az orvosi szakokra való felvételi vizsgához”, Editura University Press, 2022.), amelynek keretén belül a tanulók megismerkednek az emberi szervezet felépítésével és működésével.
A képzés során a tananyagrészek ismertetése mellett kimagasló szerepet kap az ok-okozati összefüggések megértése, az emberi test működésének egységes egészként történő elsajátítása.
Az oktatás során a felvételi anyag begyakorlása, a tesztkérdések megismerése is fontos szerepet kap. Célunk, hogy a hozzánk feliratkozott tanulók sikeres felvételi vizsgát tehessenek és elkezdhessék egyetemi tanulmányaikat.

Egyéb tanfolyamok ennek a korosztálynak

Fizetési módok

Fizetni az alábbi lehetőségek közül lehetséges. Amennyiben támogatást igényelne, kérjük válassza a “Támogatást igényelek” lehetőséget és töltse ki az űrlapot.

9 elérhető
Scroll to Top

Szintfelmérő igénylése

Feliratkozás várólistára

Érdeklődési űrlap

Támogatás igénylése

Jelentkezési űrlap

Bejelentkezés

Amenyiben rendekezik fiókkal, kérjük jelentkezzen be!