Román nyelvtanfolyam

Évi 32 alkalom, hetente délelőttönként egyszer 2 óra.

Használható nyelvtudásra lenne szükséged, de nem tudod, hogy azt miként lehetne a leghatékonyabban megszerezni? Nyugtalanít az, hogy vizsgát lenne jó tenned és érzed, hogy nincs meg a megfelelő szövegértési, fogalmazási képességed? Ha ilyen, és ehhez hasonló kérdések foglalkoztatnak, akkor jó irányba indultál el.

A VitaMAG nemcsak a gyerekekre és fiatalokra gondol, főleg, hogy már évek óta vannak megkereséseink mind céges csoportoknak, mind felnőtt csoportoknak igényelt tanfolyamokra. Az évek során tartottunk kisebb és nagyobb csoportos tanfolyamokat többek közott a Melinda, a Magdolna, a Böbcher, a KÉSZ, a Minic, a Webgurus, az Elan Trió, a Kaufland, a Cetate Production vezetői, középvezetői, alkalmazottai számára, angol, román, német nyelveken. 

Elfogadod azt, a kutatások és osztályteremi tapasztalatok által alátámasztott alapelvet, tényt, hogy a nyelvet egyféleképpen tudjuk elsajátítani? Ez az elsajátítás akkor történik, amikor változatos és gazdag érthető nyelvi hatásnak vagyunk kitéve. Ilyenkor  mintegy észrevétlenül „ragad” ránk az elsajátítani kívánt nyelv.

A VitaMAG kiscsoportos foglalkozások közösségépítő tevékenységgé válnak, amely során a nyelv betölti egyetlen szerepét, segíti a kommunikációt és ehhez, érzelmi gátakat bont le a résztvevőkben, bekapcsolja érdeklődési köreiket a tevékenységekbe és nem csak az eredmény, hanem a folyamat élvezhetőségét is nyújtja.

Létszám: minimum 4 – maximum 6 fő.

Egyéb tanfolyamok ennek a korosztálynak

Fizetési módok

Fizetni az alábbi lehetőségek közül lehetséges. Amennyiben támogatást igényelne, kérjük válassza a “Támogatást igényelek” lehetőséget és töltse ki az űrlapot.

4 elérhető
Scroll to Top

Szintfelmérő igénylése

Feliratkozás várólistára

Érdeklődési űrlap

Támogatás igénylése

Jelentkezési űrlap

Bejelentkezés

Amenyiben rendekezik fiókkal, kérjük jelentkezzen be!