VitaMAG-os diákjaink betekintést nyerhettek a Székelyföldi Stúdióba!

A Székelyföldi Stúdió volt az 5. a 2023-as karriermustra állomásai között. Megérkezésünkkor Jakab Endre röviden bemutatta, mivel is foglalkozik a csapata.

A magyar közszolgálati televízióknak dolgozó Geréb Krisztina, Demeter Zoltán és Jakab Ervin megmutatták a tudósításokkal együttjáró feladataikat.

Megtudtuk, hogy egy 5 perces kész anyaggal sokszor 45 órát is dolgozik az interjút készítő kolléganő, az operatőr, a hangmérnök és a szerkesztő.

Felelősségteljes szakma, ami sok utazással jár, valamint lehetővé teszi a munkatársaknak, hogy bepillanthassanak és ezáltal a nézők számára is betekintést nyújtsanak híres és hétköznapi emberek érdekes mindennapjaiba.

Köszönjük szépen a barátságos fogadtatást és a lebilincselő idegenvezetést!

Megosztás:

Legutóbbi bejegyzések

Skill központ látogatás – karriermustra

Látogatásuk során Antal Árpád szakoktató megmutatta a gyerekeknek a helyes kézmosást, és kézfertőtlenítést, elmesélte, hogy miért van szükség erre a gyakorlati teremre, miért járnak ide az egyetemisták, megbeszélték, hogy hol van szükség ápolókra, majd előkerültek a gyerekek számára izgalmasabbnál izgalmasabb eszközök.

Tánckoreográfia – karriermustra

Felszabadító érzést, mozgást a ritmusra, csapatban létezést, ezeket tapasztalhatták meg azok a VitaMAG-os gyerekek, akik a Pillangó stúdióban Demeter Andreával  és Székely Ágnessel  találkoztak.

Nem gyerekdolog! Bullying iskoláskorban

A VitaMAG Szülőklub meghívására Dimén-Varga Tünde óvoda és iskolapszichológus részletesen vázolta a bántalmazás folyamatában résztvevők szerepét, hangsúlyozta, hogy a bántalmazóra is áldozatként kell tekinteni. Ugyanakkor kihangsúlyozta a szemlélődők jelenlétének, és a szülők szerepének a fontosságát. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolat