Egy hónap vakációóó?! Ez nem is tavasz, ez már nyár!

2021 április 12-16. között a Vakáció másként – játékos és tematikus délelőtti programjainkra 0-4. osztályos gyerekek jelentkeztek.

Április 12-16. között a Vakáció másként – játékos és tematikus délelőtti programjainkra 0-4. osztályos gyerekek jelentkeztek.  Vass Ágota és Demeter Magdi tancikkal együtt a gyerekek
• barangoltak a Varázskertben
• játékosan gyakorolták az anyanyelvet
• észpörgető feladatokkal fejlesztették a logikus gondolkodást
• egyszerű beszédhelyzetekbe csempészték bele a legfontosabb román szavakat
• rajzoltak, kézműveskedtek
• és nagyokat nevettek.

Megosztás:

Legutóbbi bejegyzések

Skill központ látogatás – karriermustra

Látogatásuk során Antal Árpád szakoktató megmutatta a gyerekeknek a helyes kézmosást, és kézfertőtlenítést, elmesélte, hogy miért van szükség erre a gyakorlati teremre, miért járnak ide az egyetemisták, megbeszélték, hogy hol van szükség ápolókra, majd előkerültek a gyerekek számára izgalmasabbnál izgalmasabb eszközök.

Tánckoreográfia – karriermustra

Felszabadító érzést, mozgást a ritmusra, csapatban létezést, ezeket tapasztalhatták meg azok a VitaMAG-os gyerekek, akik a Pillangó stúdióban Demeter Andreával  és Székely Ágnessel  találkoztak.

Nem gyerekdolog! Bullying iskoláskorban

A VitaMAG Szülőklub meghívására Dimén-Varga Tünde óvoda és iskolapszichológus részletesen vázolta a bántalmazás folyamatában résztvevők szerepét, hangsúlyozta, hogy a bántalmazóra is áldozatként kell tekinteni. Ugyanakkor kihangsúlyozta a szemlélődők jelenlétének, és a szülők szerepének a fontosságát. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolat