Digitalizáció az oktatásban – online és hibrid világ

A digitális technológia, a digitális írástudás, az információk elektronikus kezelése olyan gyors ütemben fejlődött az elmúlt években, hogy intézményünk, oktatóink, diákjaink számára egyre nehezebb naprakésznek lenni ezen a területen. Ez a rohamos fejlődés magával hozta szervezetünk digitális infrastruktúrájának fejlesztését, digitális folyamataink fejlettebb kiépítését, valamint digitális kommunikációnk megerősítését.

A digitális technológia, a digitális írástudás, az információk elektronikus kezelése olyan gyors ütemben fejlődött az elmúlt években, hogy oktatási intézményünk, oktatóink, diákjaink számára egyre nehezebb naprakésznek lenni ezen a területen. A koronavírus megjelenésével a digitalizáció mélyen beszivárgott az oktatásba, hiszen amíg néhány évtizede elképzelni sem tudtuk az oktatást személyes jelenlét nélkül, ma már közvetlen környezetünkben, saját képzéseinken tapasztaljuk meg az online oktatás növekvő mértékű jelenlétét.
Ez a rohamos fejlődés magával hozta szervezetünk digitális infrastruktúrájának fejlesztését, digitális folyamataink fejlettebb kiépítését, valamint digitális kommunikációnk megerősítését.

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által támogatott pályázatunk keretében ezért létrehoztuk a Magok Egyesület www.magok.ro honlapját, hogy segítségével VitaMAG-os és ProMAG-os projektjeinket sikeresebbé tegyük, képzéseinket hatékonyabban tudjuk népszerűsíteni és működtetni.
Helyi, fiatal webfejlesztő csapattal és belső kollégáinkkal együtt dolgozva álmodtunk meg ennek a dinamikus, fiatalos, játékos, vidám hangulatú weboldalnak a megalkotását, amely sikeresen formát öltött. Az egyesület honlapja felhasználóbarát, mobileszközökre optimalizált, igényes megjelenésű, könnyen áttekinthető, így segíti látogatóink és ügyfeleink böngészési útvonalát, illetve megkönnyítette számunkra a képzésekre történő jelentkezések adminisztrálását. A képzéskínálat bemutatása mellett teret adtunk oktatóink személyes bemutatkozóinak, motivációjuk, pedagógus hitvallásuk megismertetésének, hogy ezáltal minél közelebb vigyük őket a diákokhoz.

A weboldal fejlesztése mellett beruháztunk egy új laptopra is az elnyert támogatásból, amely különösen nagy szerepet tölt be a járvány miatt kialakult online oktatás hatékonyabbá tételében. Ez az új, modern eszköz megkönnyíti az oktatóknak az óraleadást, lehetővé teszi az eredményesebb információ- és értékátadást diákjaink számára. 

Új honlapunkkal és a megvásárolt laptoppal még inkább eleget tudunk tenni küldetésünknek, hogy diákjaink számára élménnyé alakítsuk a tanulási folyamatot.


Megosztás:

Legutóbbi bejegyzések

VitaMAG román tábor 2023

Öt nap. Csodálatos környezet. Finom ételek. Újonnan született barátságok. Kellemes szobatársak és nem utolsó sorban felejthetetlen élmények.

VitaMAG angol tábor 2023

Ha varázslóként a tökéletes tábor varázsitalát kellene elkészíteni, akkor olyan összetevőkre lenne szükségünk, mint: jól felépített program, igazságos házirend, barátságos táborvezetők, olyan szobatársak akikkel még villanyoltás után lehet beszélgetni, szabadidő, amikor lehet barátkozni, finom ételek, jó környezet és egy olyan tényező, amit sajnos egyetlen táboroztató csapat sem tud előre megválasztani: a kedvező időjárás.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolat