Egyéniség Booster nyári tábor 2024

A hinták üresen lengenek, a tábor területén nincs gyerekzsivaj. csacsogás, a jókedvű beszámolók, már otthon folytatódnak. A tábor idejére összegyűjtött telefonok is hazautaztak gazdáik zsebében.

A Cetate Production támogatásával szervezett VitaMAG tábor sok élménnyel és új barátsággal zárult. 

Táboraink elmaradhatatlan része a visszajelzés. Szervezőként fontos tudnunk, hogy a tevékenységek, játékok milyen népszerűségnek örvendenek, hogy mindig egy kicsivel jobbra sikerüljön a következő tábor. 

A visszajelzések levél formájában is megszülettek, melyben a gyerekek majdnem minden részletre kitérően is megköszönték elsősorban a sátorgyár igazgatójának a nagylelkű gesztust, hogy lehetővé tette számukra, hogy újból felejthetetlen élmények részesei lehettek.

Köszönetmondásuk speciális részletekre is kiterjedt: a Zetavár panzió tulajdonosának nemcsak a festői környezetet köszönték, hanem a medence megvásárlását is. Hálájuk kiterjedt az adminisztrátor bácsi segítőkészségére, a konyhás nénik finom fogásaikra, a felszolgáló lány kedvességére, de még a takarító nénik is kaptak egy kis köszönöm kártyát a hátrahagyott ágyon.

Ugyanakkor hálatelt szívvel gondolunk a foglalkozásokat vezető pedagógusokra (Ilyés Krisztina, Sebők Piroska, Egyed Gergely), akik kreativitásukkal ilyen színessé varázsolták ezt a tábort. 

A pedagógusok munkáját két önkéntes jelenléte segítette (Ilyés Bence egyetemista, Benczédi Boglárka 11. diák), akik pihenő idejüket is feláldozva szervezték a számháborút és lesték a táborlakók kívánságait. Bogi origami show-ját külön értékelték az esti visszajelzésben a lányok.

A köszönetek sorát még nem lehet lezárni, mert táboraink elmaradhatatlan alapembere Bodor-Molnár Rozália, aki türelemmel tisztította a focis sebeket, kötözte a sajgó térdeket, simogatta a fájó pocikat. Köszönjük szépen Rozi néni, hogy mindig számíthatunk rád. 

És most jöjjön egy rövid összefoglaló a tábori tevékenységekből:

A tábor ideje alatt arra törekedtünk, hogy a táborlakókat minél több területről érjék impulzusok és egy nap kisebb csoportokban több tevékenységben is kipróbálják magukat. 

Az angol és a román nyelvelsajátítást segítő szöveges és játékos feladatok mellett helyet kapott a logikai gondolkodás fejlesztése is, mely szintén játékba csomagolva érkezett. 

Ebéd előtt és után csoportokban az úszásra is sor került, ami a nap egyik fénypontja volt a vizet kedvelők körében. A locspotolást idegen nyelvi és logikai társasjátékok követték, így angolul készült a muffin is, ami az uzsonna desszertjeként szolgált. 

A délutánok már lazábban teltek, sok érdekes kézművességgel fűszerezve. Balázs Ildikó, az Ilkó Design megálmodója, még a legengedetlenebb kezecskéknek is bebizonyította, hogy ha van eltökéltség, akkor a békácskákat is el lehet készíteni. Taps és dicséretek hada erősítette így önbizalmukat is. 

Ha már az önbizalomról van szó, akkor a HÁLA témájú napot se hagyjuk ki a beszámolóból a beszélgetésekkel, kártya és táblajátékokkal. 

Antal Árpád, aki a SZÉK ápolástan szakért felelős, hozzáértéssel és türelemmel mutatott be és mondott el egy pár elsősegélynyújtással kapcsolatos nagyon szükséges tudnivalót, persze a hallgatóság befogadási szintjének megfelelően. 

A csapatépítés egyik fő gerince volt a tábori létnek, hisz fontos volt számunkra, hogy a táborozók igazából próbálják megismerni egymást, tisztelettel, elfogadással legyenek egymás iránt. Ezt segítették az esti visszajelző kibeszélések, valamint a mindennapos villámposta. 

Mint minden jó tábor része, nem maradhatott el a szokásos tábortűz sem, a finom de ragacsos pillecukor sütögetésével, vagy a sokak által közkedvelt karaoke és tábori kihívás sem. Ezennel jelentjük, hogy a Zetavár Panzió kertjében az egy négyzetméterre jutó négylevelű lóherék száma minden eddigi ilyesfajta helyismeretünket felülmúlta. 

Viszlát jövőre. Addig is pihentető, feltöltő vakációt minden táborozónknak.

Scroll to Top

Bejelentkezés

Amenyiben rendekezik fiókkal, kérjük jelentkezzen be!

Érdeklődési űrlap