VitaMAG román tábor 2023

Öt nap. Csodálatos környezet. Finom ételek. Újonnan született barátságok. Kellemes szobatársak és nem utolsó sorban felejthetetlen élmények.

Öt nap. Csodálatos környezet. Finom ételek. Újonnan született barátságok. Kellemes szobatársak és nem utolsó sorban felejthetetlen élmények.

A diákoktól érkezett, zömében pozitív visszajelzések alapján az egyik legnagyobb gondot az eső jelentette. Ezt leszámítva alig akadt panasz. Sokan a reggeli rutintevékenységeket méltatták, a pár percnyi írást, a néhány percnyi szabad olvasást valamint a vicces idézetek keresését. Kinek-kinek a bingo játék, az igazságtalan játék vagy az akadálypályával összekötött memorizáló-tollbamondó-fordító játék került az első helyre.  A szünetekben játszott interaktív játékok, az újfajta szótanulásos módszer, vagy találgatós játékok sem maradhattak el. A kiadós ebéd utáni román társasjátékok vagy kézműves tevékenységek is lelkes táborra leltek. A vacsora utáni foci (még a lányok is) ugyancsak hatalmas népszerűségnek örvendett. A lefekvés előtti kvíz játékok, filmnézés, vagy tábortűz is kaptak pozitív visszajelzéseket szép számmal. A villanyoltás előtti napi kiértékelőt a lefekvés követte.

Sokan élményekkel eltelve ám szomorúan feküdtek le, hogy máris lejárt a nap. Ugyancsak szomorúan jegyezték meg páran, hogy ők már jövőre sajnos nem jöhetnek, ám a tábor végén készített kisfilmben mindenki lelkesen köszönte, hogy itt tölthette az elmúlt öt napot.

Köszönjük szépen, hogy itt lehettünk!

Megosztás:

Legutóbbi bejegyzések

VitaMAG angol tábor 2023

Ha varázslóként a tökéletes tábor varázsitalát kellene elkészíteni, akkor olyan összetevőkre lenne szükségünk, mint: jól felépített program, igazságos házirend, barátságos táborvezetők, olyan szobatársak akikkel még villanyoltás után lehet beszélgetni, szabadidő, amikor lehet barátkozni, finom ételek, jó környezet és egy olyan tényező, amit sajnos egyetlen táboroztató csapat sem tud előre megválasztani: a kedvező időjárás.

Okostábla, okostanár az online térben is!

Az SZKA és a HEURÉKA Alap program által támogatott “Okostábla, okostanár az online térben is” képzésünk mindkét csoportja végére ért azon gyakorlati képzéssorozatának, mely hozzásegítette a résztvevő óvónőket, tanítókat és tanárokat, hogy ne csak az okostáblákat tudják érdemben kezelni, hanem számtalan olyan platformot, weboldalt és alkalmazást vigyenek az órai folyamatokba, melyek nemcsak az órai, vagy csoportszervezésben nyújtanak segítséget, hanem érdekesebbé, a mai generáció számára fogyaszthatóbbá teszi az átadni kívánt tananyagot.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolat