VitaMAG román tábor 2023

Öt nap. Csodálatos környezet. Finom ételek. Újonnan született barátságok. Kellemes szobatársak és nem utolsó sorban felejthetetlen élmények.

Öt nap. Csodálatos környezet. Finom ételek. Újonnan született barátságok. Kellemes szobatársak és nem utolsó sorban felejthetetlen élmények.

A diákoktól érkezett, zömében pozitív visszajelzések alapján az egyik legnagyobb gondot az eső jelentette. Ezt leszámítva alig akadt panasz. Sokan a reggeli rutintevékenységeket méltatták, a pár percnyi írást, a néhány percnyi szabad olvasást valamint a vicces idézetek keresését. Kinek-kinek a bingo játék, az igazságtalan játék vagy az akadálypályával összekötött memorizáló-tollbamondó-fordító játék került az első helyre.  A szünetekben játszott interaktív játékok, az újfajta szótanulásos módszer, vagy találgatós játékok sem maradhattak el. A kiadós ebéd utáni román társasjátékok vagy kézműves tevékenységek is lelkes táborra leltek. A vacsora utáni foci (még a lányok is) ugyancsak hatalmas népszerűségnek örvendett. A lefekvés előtti kvíz játékok, filmnézés, vagy tábortűz is kaptak pozitív visszajelzéseket szép számmal. A villanyoltás előtti napi kiértékelőt a lefekvés követte.

Sokan élményekkel eltelve ám szomorúan feküdtek le, hogy máris lejárt a nap. Ugyancsak szomorúan jegyezték meg páran, hogy ők már jövőre sajnos nem jöhetnek, ám a tábor végén készített kisfilmben mindenki lelkesen köszönte, hogy itt tölthette az elmúlt öt napot.

Köszönjük szépen, hogy itt lehettünk!

Megosztás:

Legutóbbi bejegyzések

Skill központ látogatás – karriermustra

Látogatásuk során Antal Árpád szakoktató megmutatta a gyerekeknek a helyes kézmosást, és kézfertőtlenítést, elmesélte, hogy miért van szükség erre a gyakorlati teremre, miért járnak ide az egyetemisták, megbeszélték, hogy hol van szükség ápolókra, majd előkerültek a gyerekek számára izgalmasabbnál izgalmasabb eszközök.

Tánckoreográfia – karriermustra

Felszabadító érzést, mozgást a ritmusra, csapatban létezést, ezeket tapasztalhatták meg azok a VitaMAG-os gyerekek, akik a Pillangó stúdióban Demeter Andreával  és Székely Ágnessel  találkoztak.

Nem gyerekdolog! Bullying iskoláskorban

A VitaMAG Szülőklub meghívására Dimén-Varga Tünde óvoda és iskolapszichológus részletesen vázolta a bántalmazás folyamatában résztvevők szerepét, hangsúlyozta, hogy a bántalmazóra is áldozatként kell tekinteni. Ugyanakkor kihangsúlyozta a szemlélődők jelenlétének, és a szülők szerepének a fontosságát. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolat