VitaMAG román tábor 2023

Öt nap. Csodálatos környezet. Finom ételek. Újonnan született barátságok. Kellemes szobatársak és nem utolsó sorban felejthetetlen élmények.

Öt nap. Csodálatos környezet. Finom ételek. Újonnan született barátságok. Kellemes szobatársak és nem utolsó sorban felejthetetlen élmények.

A diákoktól érkezett, zömében pozitív visszajelzések alapján az egyik legnagyobb gondot az eső jelentette. Ezt leszámítva alig akadt panasz. Sokan a reggeli rutintevékenységeket méltatták, a pár percnyi írást, a néhány percnyi szabad olvasást valamint a vicces idézetek keresését. Kinek-kinek a bingo játék, az igazságtalan játék vagy az akadálypályával összekötött memorizáló-tollbamondó-fordító játék került az első helyre.  A szünetekben játszott interaktív játékok, az újfajta szótanulásos módszer, vagy találgatós játékok sem maradhattak el. A kiadós ebéd utáni román társasjátékok vagy kézműves tevékenységek is lelkes táborra leltek. A vacsora utáni foci (még a lányok is) ugyancsak hatalmas népszerűségnek örvendett. A lefekvés előtti kvíz játékok, filmnézés, vagy tábortűz is kaptak pozitív visszajelzéseket szép számmal. A villanyoltás előtti napi kiértékelőt a lefekvés követte.

Sokan élményekkel eltelve ám szomorúan feküdtek le, hogy máris lejárt a nap. Ugyancsak szomorúan jegyezték meg páran, hogy ők már jövőre sajnos nem jöhetnek, ám a tábor végén készített kisfilmben mindenki lelkesen köszönte, hogy itt tölthette az elmúlt öt napot.

Köszönjük szépen, hogy itt lehettünk!

Scroll to Top

Bejelentkezés

Amenyiben rendekezik fiókkal, kérjük jelentkezzen be!

Érdeklődési űrlap