Fan Courier (kézbesítő cég) látogatása

A VitaMAG Karriermustra egyik állomása a Fan Courrier volt, ahol a cég vezetője, Dunkler Róbert, a tőle megszokott közvetlen stílusban fogadta a kis csapatot.

A látogatók végig kísérték a csomagok útvonalát, és a következő kérdésekre kaptak választ:

  • milyen okos kütyükkel dolgozik egy futár,
  • milyen az okos nyomtató,
  • milyen a futár útvonala,
  • ki kap délelőtt és délután csomagot,
  • megtörténhet olyan, hogy egy csomag elvesz?

Ugyanakkor a futárok szlogenjét is megtanulhatták, hisz többször is hallhatták ottlétük alatt: Türelem, türelem, türelem.

Köszönjük szépen a szívélyes fogadtatást, a forrócsokis hangulatfokozót!

Megosztás:

Legutóbbi bejegyzések

Skill központ látogatás – karriermustra

Látogatásuk során Antal Árpád szakoktató megmutatta a gyerekeknek a helyes kézmosást, és kézfertőtlenítést, elmesélte, hogy miért van szükség erre a gyakorlati teremre, miért járnak ide az egyetemisták, megbeszélték, hogy hol van szükség ápolókra, majd előkerültek a gyerekek számára izgalmasabbnál izgalmasabb eszközök.

Tánckoreográfia – karriermustra

Felszabadító érzést, mozgást a ritmusra, csapatban létezést, ezeket tapasztalhatták meg azok a VitaMAG-os gyerekek, akik a Pillangó stúdióban Demeter Andreával  és Székely Ágnessel  találkoztak.

Nem gyerekdolog! Bullying iskoláskorban

A VitaMAG Szülőklub meghívására Dimén-Varga Tünde óvoda és iskolapszichológus részletesen vázolta a bántalmazás folyamatában résztvevők szerepét, hangsúlyozta, hogy a bántalmazóra is áldozatként kell tekinteni. Ugyanakkor kihangsúlyozta a szemlélődők jelenlétének, és a szülők szerepének a fontosságát. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolat