Panoráma Panzió látogatás

Az érdeklődő gyerekeket egy pohár narancslével fogadta a szolgálatos recepciós, Rigó Ildikó.

Az idegenvezetés az ebédlőben kezdődött, a gyerekek meghallgatták:

  • hogyan készül a reggeli, a kávé,
  • mit csinál a szolgálatos, ha sok a vendég,
  • hogyan járnak a kedvében a különleges kérésekkel jelentkező vendégeknek.

A szobák mustrája után betekinthettünk a foglalások világába. A gyerekek angolul és románul is elmondták, hogyan foglalnának egy szobát telefonon.

Meglepően ügyesen teljesítették a kihívást.

Azt is megtudták, hogy családjaikkal szaunázást is foglalhatnak a panzióban.

Érdekesnek találták a recepciós munkáját, főleg az időbeosztást, ami lehetővé teszi olyan tevékenységek végzését, ami nem sok más munkahely esetében adódik meg egy alkalmazottnak.
Hálásan köszönjük a Panoráma Panzió vezetőinek a szíves fogadtatást.

Megosztás:

Legutóbbi bejegyzések

Skill központ látogatás – karriermustra

Látogatásuk során Antal Árpád szakoktató megmutatta a gyerekeknek a helyes kézmosást, és kézfertőtlenítést, elmesélte, hogy miért van szükség erre a gyakorlati teremre, miért járnak ide az egyetemisták, megbeszélték, hogy hol van szükség ápolókra, majd előkerültek a gyerekek számára izgalmasabbnál izgalmasabb eszközök.

Tánckoreográfia – karriermustra

Felszabadító érzést, mozgást a ritmusra, csapatban létezést, ezeket tapasztalhatták meg azok a VitaMAG-os gyerekek, akik a Pillangó stúdióban Demeter Andreával  és Székely Ágnessel  találkoztak.

Nem gyerekdolog! Bullying iskoláskorban

A VitaMAG Szülőklub meghívására Dimén-Varga Tünde óvoda és iskolapszichológus részletesen vázolta a bántalmazás folyamatában résztvevők szerepét, hangsúlyozta, hogy a bántalmazóra is áldozatként kell tekinteni. Ugyanakkor kihangsúlyozta a szemlélődők jelenlétének, és a szülők szerepének a fontosságát. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolat