Robotika, szoftverfejlesztés Kolumbán Sándorral

Karrirermustránk következő állomása robotosra sikerült.

Kolumbán Sándor az Exliteron SRL cég tulajdonosa mutatta be munkáját az érdeklődő gyerekeknek. Röviden elmesélte, ő hogyan is tart most itt, és, hogy milyen készségeket kell fejleszteni azoknak, akik esetleg majd ezt a szakmát választják.

Bemutatta a csillogó szemű diákoknak, hogy az általuk programozott robot, hogyan tud animációs rajzot készíteni betűkódok segítségével.

Van is egy alkalmazás, melynek segítségével „életre lehet kelteni” a robotot, aki majd lerajzolja a figurákat. A gyerekek ki is próbálták, nagyon élvezték.

Majd született egy közös rajz is, amelyet szintén lerajzolt a robot. Gyorsan egy csapatfotóra oda is álltak.

Köszönjünk szépen Kolumbán Sándornak!

Megosztás:

Legutóbbi bejegyzések

Skill központ látogatás – karriermustra

Látogatásuk során Antal Árpád szakoktató megmutatta a gyerekeknek a helyes kézmosást, és kézfertőtlenítést, elmesélte, hogy miért van szükség erre a gyakorlati teremre, miért járnak ide az egyetemisták, megbeszélték, hogy hol van szükség ápolókra, majd előkerültek a gyerekek számára izgalmasabbnál izgalmasabb eszközök.

Tánckoreográfia – karriermustra

Felszabadító érzést, mozgást a ritmusra, csapatban létezést, ezeket tapasztalhatták meg azok a VitaMAG-os gyerekek, akik a Pillangó stúdióban Demeter Andreával  és Székely Ágnessel  találkoztak.

Nem gyerekdolog! Bullying iskoláskorban

A VitaMAG Szülőklub meghívására Dimén-Varga Tünde óvoda és iskolapszichológus részletesen vázolta a bántalmazás folyamatában résztvevők szerepét, hangsúlyozta, hogy a bántalmazóra is áldozatként kell tekinteni. Ugyanakkor kihangsúlyozta a szemlélődők jelenlétének, és a szülők szerepének a fontosságát. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolat